Polisi Privasi


Polisi Privasi ini mentadbir cara RayvrnGarden.Com mengumpul, menggunakan, mengekalkan dan mendedahkan maklumat yang dikumpul daripada semua pengguna (setiap seorang, “Pengguna”) laman web RayvrnGarden.Com (“Laman”). Polisi privasi ini digunakan untuk Laman ini dan semua produk dan perkhidmatan yang ditawarkan oleh RayvrnGarden.Com.

Maklumat pengenalan peribadi

Kami mungkin mengumpul maklumat pengenalan peribadi daripada Pengguna dalam pelbagai cara, termasuk, tetapi tidak terhad kepada, apabila pengguna melawat laman web kami, mendaftar di laman web, membuat pesanan, melanggan surat berita, menjawab tinjauan, mengisi borang, dan apa-apa yang berkaitan dengan mana-mana aktiviti, perkhidmatan, ciri atau sumber lain yang kami sediakan di Laman kami.

Sebagaimana yang sewajarnya, pengguna mungkin diminta untuk memberi nama, alamat e-mel, alamat surat-menyurat dan maklumat kad kredit. Walau bagaimanapun, pengguna boleh melayari Laman kami tanpa menyatakan nama mereka.

Kami hanya akan mengumpul maklumat pengenalan peribadi daripada Pengguna jika mereka mengemukakan maklumat tersebut kepada kami secara sukarela. Pengguna boleh menolak untuk memberikan maklumat pengenalan peribadi, namun ia boleh menghalang mereka daripada terlibat dalam aktiviti tertentu yang berkaitan dengan Laman ini.

Maklumat pengenalan bukan peribadi

Kami mungkin mengumpul maklumat pengenalan bukan peribadi tentang Pengguna setiap kali mereka berinteraksi dengan Laman kami. Maklumat pengenalan bukan peribadi mungkin merangkumi nama pelayar web, jenis komputer dan maklumat teknikal tentang cara sambungan Pengguna ke Laman kami, seperti sistem operasi dan penyedia perkhidmatan Internet yang digunakan dan maklumat lain yang serupa.

Kuki pelayar web

Laman kami mungkin menggunakan “kuki” untuk meningkatkan pengalaman Pengguna. Pelayar web pengguna meletakkan kuki pada cakera keras mereka untuk tujuan penyimpanan rekod dan kadangkala untuk mengesan maklumat mengenai pengguna. Pengguna boleh memilih untuk menetapkan pelayar web mereka untuk menolak penggunaan kuki, atau untuk memberi amaran kepada mereka apabila kuki dihantar. Jika berbuat demikian, sila maklum bahawa beberapa bahagian Laman web ini mungkin tidak berfungsi dengan betul.

Kuki DoubleClick DART

Sebagai vendor pihak ketiga, Google menggunakan kuki untuk menyampaikan iklan di RayvrnGarden.Com.

Penggunaan kuki DART oleh Google membolehkan mereka menyampaikan iklan kepada pengguna berdasarkan kunjungan mereka ke RayvrnGarden.Com dan laman lain di Internet.

Pengguna boleh memilih untuk tidak menggunakan kuki DART dengan mengunjungi iklan dan polisi privasi rangkaian kandungan Google di URL berikut – http://www.google.com/privacy_ads.html

Beberapa rakan kongsi pengiklanan kami mungkin menggunakan kuki dan petanda web di laman web kami. Rakan kongsi pengiklanan kami termasuk ….

Pelayan iklan atau rangkaian iklan pihak ketiga ini menggunakan teknologi untuk iklan mereka dan pautan yang dipaparkan di RayvrnGarden.Com, yang dihantar terus ke pelayar web anda. Mereka akan menerima alamat IP anda secara automatik apabila ini berlaku.

Teknologi lain (seperti kuki, JavaScript, atau Petanda Web) juga boleh digunakan oleh rangkaian iklan pihak ketiga untuk mengukur keberkesanan iklan mereka dan / atau untuk menyesuaikan kandungan iklan yang anda lihat.

RayvrnGarden.Com tidak mempunyai akses atau kawalan ke atas kuki yang digunakan oleh pengiklan pihak ketiga.

Anda perlu menyemak polisi privasi pelayan iklan pihak ketiga yang berkenaan untuk maklumat lanjut mengenai prosedur mereka serta untuk mendapatkan arahan cara untuk menarik diri dari prosedur tertentu. Polisi privasi RayvrnGarden.Com tidak terpakai, dan kami tidak boleh mengawal aktiviti pengiklan atau laman web lain.

Anda boleh menarik diri daripada semua komunikasi dengan RayvrnGarden.Com dengan meninggalkan halaman ini.

Jika anda ingin menyahaktifkan kuki, anda boleh berbuat demikian melalui pilihan pelayar web individu anda. Maklumat lebih terperinci tentang pengurusan kuki dengan pelayar web tertentu boleh didapati di laman pelayar web yang berkenaan.

Bagaimana kami menggunakan maklumat yang dikumpul

RayvrnGarden.Com mengumpul dan menggunakan maklumat peribadi Pengguna bagi tujuan berikut:

– Untuk menyesuaikan pengalaman pengguna. Kami mungkin menggunakan maklumat dalam agregat untuk memahami bagaimana Pengguna kami sebagai sekumpulan menggunakan perkhidmatan dan sumber yang disediakan di Laman kami.

– Untuk meningkatkan Laman kami. Kami sentiasa berusaha untuk meningkatkan tawaran laman web kami berdasarkan maklumat dan maklum balas yang kami terima daripada anda.

– Untuk meningkatkan perkhidmatan pelanggan. Maklumat anda membantu kami untuk memberi respons yang lebih berkesan kepada permintaan perkhidmatan pelanggan dan keperluan sokongan.

– Untuk memproses transaksi. Kami mungkin menggunakan maklumat yang diberi oleh Pengguna tentang diri mereka apabila membuat pesanan untuk tujuan menyediakan perkhidmatan bagi pesanan tersebut. Kami tidak mengongsi maklumat ini dengan pihak luar, melainkan yang perlu untuk menyediakan perkhidmatan yang berkenaan.

– Untuk mentadbir kandungan, promosi, tinjauan atau ciri-ciri lain Laman. Untuk menghantar kepada Pengguna maklumat yang dipersetujui untuk diterima berkenaan topik yang kami fikir akan menarik minat mereka.

– Untuk menghantar e-mel berkala. Alamat e-mel yang disediakan oleh Pengguna untuk pemprosesan pesanan hanya akan digunakan untuk menghantar maklumat dan perkembangan berkaitan pesanan mereka. Ia juga boleh digunakan untuk menjawab pertanyaan mereka, dan/atau permintaan atau soalan lain.

Sekiranya pengguna memutuskan untuk menarik diri dari senarai mel kami, mereka akan menerima e-mel yang mungkin merangkumi berita syarikat, berita terkini, maklumat tentang produk atau perkhidmatan yang berkaitan, dan sebagainya. Jika pada bila-bila masa Pengguna yang ingin memberhentikan langganan e-mel masa depan, kami telah menyertakan arahan terperinci untuk memberhentikan langganan di bahagian bawah setiap e-mel.

Bagaimana kami melindungi maklumat anda

Kami menggunakan prosedur pengumpulan, penyimpanan dan pemprosesan data yang sewajarnya dan langkah-langkah keselamatan untuk perlindungan daripada akses yang tidak dibenarkan, pengubahan, pendedahan atau pemusnahan maklumat peribadi, nama pengguna, kata laluan, maklumat transaksi dan data yang disimpan di Laman kami.

Pertukaran data sensitif dan peribadi antara Laman dan Pengguna berlaku melalui saluran komunikasi SSL yang selamat dan disulitkan dan dilindungi dengan tandatangan digital.

Mengongsi maklumat peribadi anda

Kami tidak menjual, mendagangkan atau menyewakan maklumat pengenalan peribadi Pengguna kepada mana-mana pihak lain. Kami mungkin mengongsi maklumat demografi teragregat generik yang tidak dikaitkan dengan mana-mana maklumat pengenalan peribadi mengenai pengunjung dan pengguna dengan rakan kongsi perniagaan kami, sekutu yang dipercayai dan pengiklan untuk tujuan yang dinyatakan di atas.

Laman web pihak ketiga

Pengguna boleh menemui iklan atau kandungan lain di Laman web kami yang mengandungi pautan ke laman web dan perkhidmatan rakan kongsi, pembekal, pengiklan, penaja, pemberi lesen kami dan pihak ketiga yang lain. Kami tidak mengawal kandungan atau pautan yang dipaparkan di laman web ini dan tidak bertanggungjawab ke atas prosedur-prosedur yang digunakan oleh laman web yang berpaut dengan atau dari Laman kami.

Sebagai tambahan, laman-laman atau perkhidmatan ini, termasuk kandungan dan pautan mereka, mungkin sentiasa berubah. Laman-laman dan perkhidmatan ini mungkin mempunyai polisi privasi dan polisi perkhidmatan pelanggan mereka tersendiri. Pelayaran dan interaksi di mana-mana laman web lain, termasuk laman web yang mempunyai pautan ke Laman kami, adalah tertakluk kepada terma dan polisi laman web tersebut.

Pengiklanan

Iklan yang dipaparkan di laman web kami mungkin disampaikan kepada Pengguna oleh rakan kongsi pengiklanan, yang boleh menetapkan penggunaan kuki. Kuki ini membolehkan pelayan iklan untuk mengenal pasti komputer anda setiap kali mereka menghantar iklan dalam talian kepada anda untuk mengumpul maklumat pengenalan bukan peribadi tentang anda atau orang lain yang menggunakan komputer anda.

Maklumat ini membolehkan rangkaian iklan untuk, antara lain, menyampaikan iklan yang disasarkan, yang mereka percaya akan menarik minat anda. Polisi privasi ini tidak merangkumi penggunaan kuki oleh mana-mana pengiklan.

Pematuhan Akta Perlindungan Privasi Kanak-kanak Dalam Talian

Kami mematuhi syarat-syarat COPPA (Akta Perlindungan Privasi Kanak-kanak Dalam Talian) dan tidak mengumpul sebarang maklumat daripada sesiapa di bawah umur 13 tahun. Laman web, produk dan perkhidmatan kami semua ditujukan kepada pengguna yang berumur sekurang-kurangnya 13 tahun ke atas.

Perubahan kepada polisi privasi ini

Pemasaran RayvrnGarden.Com mempunyai budi bicara untuk mengemas kini polisi privasi ini pada bila-bila masa. Kami akan menghantar e-mel kepada anda apabila kami berbuat demikian. Kami menggalakkan Pengguna untuk menyemak laman ini dengan kerap untuk sebarang perubahan dan untuk maklumat tentang cara kami membantu melindungi maklumat peribadi yang kami kumpulkan. Anda mengakui dan bersetuju bahawa anda bertanggungjawab untuk menyemak polisi privasi ini secara berkala dan mengetahui sebarang pengubahsuaian yang dilakukan.

Penerimaan terma-terma ini oleh anda

Dengan menggunakan Laman ini, anda menyatakan bahawa anda menerima polisi ini. Jika anda tidak bersetuju dengan polisi ini, jangan gunakan Laman web kami. Penggunaan berterusan Laman ini oleh anda setelah perubahan kepada polisi ini dipaparkan akan dianggap sebagai penerimaan perubahan tersebut.